top of page

Hei Turbanlove+Sisters❤️

Til helgen skal vi ut på tur med Turbanlove+Sisters. Vi skal til Oslo. Denne gang tar jeg med min vakre venninne Siv.

Min drøm for Turbanlove+Sisters 2024 er å ta dem med på en turne rundt i Norges land. Så vil du vi skal komme i nærheten av deg, legg igjen en kommentar i feltet.

Visste du forresten at yogafestivalen ikke bare er for de som har kjøpt Yogapass.

Du kan ta turen og se på alle de fantastisk gründerne som er der. Alle kommer med sine unike produkter. Jeg gleder meg veldig til å treffe dem. Humm Botonica feks kommer med sine nydelige naturlige dufter. Jeg har kjøpt produkter fra henne tidligere. De er fantastiske. Bjørk kommer også med sine komfortable plagg. Yoga By H gleder jeg meg også til å se produktene fra. Så kommer House of Prana som er et livstilskonsept. Der jeg elsker energien Anne Maren utstråler. Og mange mange mer spennende utstillere.

Jeg tar med meg Kjoler, Vintage Kantha jakker , smykker fra Anandasoul og et smil.

Så er du i Oslo og vil si Hei ❤️

Ta turen opp til Sagene Kunstsmie.

Markedets åpningstider for publikum er:

Fredag 27. januar kl. 15-19

Lørdag 28. januar kl. 12-18


Smil og Glede håper å se deg❤️Klem Hege


89 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page