top of page

Fredagsbloggen

Forrige søndag fikk vi her i Sandnes virkelig kjenne på våren. Skyfri himmel sol og hele 10 grader. Herlighet som jeg har savnet den følelsen. At solen varmer. Blir så glad, latteren sitter løsere, og vi vet at tiden som kommer er den tiden vi har ventet så lenge på.


Og med den følelsen sterkt i minne passer det perfekt å snakke litt om jakke nr 2 for vår/sommer kolleksjonen hos TURBANLOVE+SISTERS.


Med Moderjord alltid i tankene har jeg denne gang laget 1 jakke men med 2 forskjellig utrykk. Altsååå du kan bruke jakken begge veier. Jeg elsker den.

På den ene siden er det håndtrykt tekstil jeg har benyttet. Det er det vi kaller block print. La meg forklare deg hva som er så spesielt med det. Mønsteret er sammensatt av flere treblokker med håndskåret mønster. Hver farge har sin egen treblokk, og til sammen blir det et puslespill av nydelige mønster. Som passer perfekt sammen. Akkurat som vi mennesker, vi er alle foskjellige men vi utfyller hverandre.


En gammel teknikk som holdt på å dø ut. Den er utrolig tidskrevende og nå har nye unge håndverkere i Jaipur blåst nytt liv i denne vakre teknikken.

Jeg er så glad for å kunne bruke block print i mine kolleksjoner.


Har også valgt å gå for mer nøytrale farge på jakken da den skal passe til mest mulig og lengst mulig. Jeg syns resultatet ble veldig fint. Jakken har en stor lomme på begge sider.På den andre siden er det bomull velour i en offwhite/beige lignende farge. Jeg har alltid vært svak for velour. Syns det er så vakkert . Velouren er tettvevd som også gjør at vinden ikke blåser rett gjennom.

Og det er veldig godt, siden jeg bor på på Vestlandet. Vi er jo kjent for vind og regn. Apropos regn min kusine impringnerte stoffet hun. Det gikk helt fint og dermed tåler jo jakken litt regn, vist du skulle ønske å gjøre det da. Et bra tips er jo alltid godt å ta med seg.

L/Xl er alt solgt ut.

Vi har kun 13 i S/M igjen. Så er du som meg en M med 96 i brystvidde er dette str for deg også.

Dette er jakken du ikke vil finne alle andre plasser☀️

Så da er det bare å vente til naturen skal våkne, åpne dørene på nytt. Vente på at dagene skal bli varmere. Jeg gleder meg til april og enda mer Mai. Når våren er kommet og solen er her for å bli. ☀️☀️☀️


Påsken står for tur. Vi har leid oss en hytte på Lindesnes. Gleder meg ekstra til det. Min eldste sønn Markus og Carina blir med. Familien samlet. Det er lenge siden. Vi skal bare senke skuldrene. Le og kose oss med masse god mat.


Håper av hele mitt hjerte dere alle får en nydelig påske med masse kjærlighet.


Og husk gå inn å se på jakken da😉


Kjærleik Hege


110 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page