top of page

OM OSS

Kjærlighet, lidenskap og forfengelighet

Jeg designer og syr mine turbaner med kjærlighet og får så mye kjærlighet tilbake fra kundene mine - eller turbanlovers som jeg liker å kalle de.

TURBANLOVE handler om lidenskap til å skape noe unikt, annerledes og lækkert. Enten du har en 'bad hair day', har mistet håret, eller bare ønsker å la forfengeligheten feire.

Ettersom reisen min fortsetter er jeg hele tiden på jakt etter samarbeidspartnere med samme bærekraftig og etisk produksjon som meg. Valget falt derfor på ANANDASOUL.

AnandaSoul ble etablert i 2008, og er smykker skapt med kjærlige hender på Bali. De ønsker å skape vakre produkter, bringe frem kjærlighetshistorier gode intensjoner og spre dem over hele verden. En bærekraftig produksjon som er minst skadelig for Moder Jord. Vipps der kom de til TURBANLOVE og Norge. Jeg var solgt av deres budskap og nydelige produkter.

Sommeren 2021 fikk TURBANLOVE en søster.

 

TURBANLOVE+SISTERS

Jeg hadde en stor drøm om å skape min egen lille kleskolleksjon . Inspirert av varme jordfarger, indisk Block print, en forkjærlighet for vintagemote, reiser og bohemsk livsstil . Satte jeg gang. Mine plagg er for tiden laget i en liten fabrikk like utenfor Jaipur. Arbeiderne i fabrikken støttes i rettferdig handel, og består av håndblokkskrivere, blokkmakere,fargestoffer, og skreddere. Grunnleggeren av fabrikken så et behov for å styrke håndverkerne og kvinnene i regionen. Noe som førte til at de skaffet arbeidsplasser, gratis utdanning og jobbtrening. De fleste plaggene mine involverer mange håndlagde prosesser. Noe som bidrar til å genere mye sysselsetting for disse vakre menneskene.

Jeg har valgt min famile av kjole/bluse makere fordi, de ikke bare ønsket å bevare tradisjonen indiskblocktrykk men også har en drøm om å fortsette å styrke de lokale kvinnene/mennene ved å lære dem ferdigheten gjennom arbeid.

Rask mote er enkelt for forbrukere fordi det nettopp er Raskt og Rimelig. Når det kommer til etisk mote SLOWFASHION forstår vi at prislappen også kan være høyere.

Så her hos TURBANLOVE streber jeg virkelig etter å gjøre shoppingetikk til en rettferdig opplevelse.

VELKOMMEN TIL TURBANLOVES VERDEN

PROSESSEN

DESIGN

TURBANLOVE syr hele tiden nye håndlagde turbaner inspirert av vakre farger og materialer vi kommer over. I tillegg inspireres vi av våres kunder når de sender oss tilbakemeldinger og ønsker for neste kolleksjon.

Bli en turbanlover du også !

About Our Leather

UTVALG

Vår, sommer, høst og vinter. Til hverdags og fest.

Våre kolleksjoner er i begrenset antall og i naturstoffer.

bottom of page