top of page

SHIPPING & RETURNS

RETURN & EXCHANGE POLICY

Nedenfor finner du våre vilkår og betingelser for kjøp og bruk av våre nettsted, samt retningslinjer for personvern som gjelder for den informasjonen som registreres på våre nettsted www.turbanlove.com

Vi tar deg og ditt personvern på alvor, og setter pris på din tillit. Og ønsker derfor å informere deg om vilkår og betingelser som er knyttet til et kundeforhold hos oss, og hvilke opplysninger som registreres når du bruker våre nettsted. Vi ønsker også å sørge for at du forstår hvordan din informasjon er beskyttet og hvordan den kan brukes. Vennligst les punktene nedenfor.

Ved å handle hos oss, eller registrere deg og bruke våre nettsted forstår vi det som at du samtykker i vilkår, betingelser og retningslinjer som er beskrevet her. Hvis du ikke er enig, bør du ikke bruke våre nettsted.

Hvis du har spørsmål angående våre salgsvilkår og personvern kan du ta kontakt med oss på contacts.

Priser:


Alle priser er inkludert norsk mva

Levering:

Vi sender varer så fort betaling er registret vår konto. Levering skjer fortløpende. Vi tar forbehold om at varer kan ha gått tom før vi har oppdatert nettsiden , dette vil du da få beskjed om i egen e-post.

Porto:

Turban

Porto er fra kr 55,- og oppover alt etter vekt.-og at det er i Norge.

Munnbind

Porto er fra kr 24,- og oppover alt etter vekt

Forbrukerkjøpsloven:

Forbrukerkjøpsloven sikrer forbruker vilkår og rettigheter ved kjøp av næringsdrivende.

 

Angrerett:

Ved forbrukerkjøp gjelder angrerettloven. Dersom forsegling er brutt, eller varen er tatt i bruk kan ikke angreretten gjøres gjeldende.  Hodeplagg og øredobber er intimprodukter og vi tar derfor ikke retur. Alt annet kan returneres om varen er i samme stand som da den ble mottatt.

Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt. Kjøper dekker selv returkostnader. Angrerettsskjema finner du her

 

Uavhentet pakke:

Dersom pakken ikke blir hentet slik at Posten sender den i retur til oss, vil kjøper bli holdt ansvarlig for porto -og returkostnader.

Faktura for dette vil ettersendes til kjøper.

 

Bytte og returrett:

Du har 10 dager full bytte og returrett på alle varer unntatt på munnbind, øredobber og hodeplagg da dette er å betegne som intimprodukt, og utgjør da et unntak i loven. (frakt kostnader blir ikke tilbakebetalt) Dersom dersom forsegling er brutt, eller varen er tatt i bruk kan varen ikke returneres. Kjøper dekker selv returkostnader. Mer utfyllende informasjon her

 

Forbehold:

Vi tar forbehold om eventuelle feil eller mangler ved beskrivelser, produkter, priser, lagerstatus og tekniske løsninger.

 

Personvern:

TURBANLOVE utveksler ikke kundeopplysninger med tredjepart. Vi registrerer kun personopplysninger som er nødvendige for å håndtere og identifisere kunder og ordre. Iht. Personopplysningsloven har enhver som ber om det rett til innsyn i en virksomhets behandling av personopplysninger. Se utfyllende opplysninger her

bottom of page