top of page

Fredagsbloggen

Beklager så mye med at det ikke kom noe innlegg fra meg forrige uke. Det har skjedd så mye i det siste. Men mer har jeg på hjerte denne gangen.


Jeg skulle være med på alopecia sitt landstreff i Oslo. Meldt meg på for lenge siden. Var så sikker på at det var siste helgen i april. Derfor fikk jeg sjokk da jeg oppdaget at datoen som var i mitt hodet var feil. Alle turbanene syr og designer jeg selv. Og lageret var tomt. Så dermed måtte man bare brette opp armen. Så symaskinen fikk kjørt seg kan du si.

Dagen før avreise skulle også lanseringen av 2 flotte vakre bluser være. Vi kom i mål jeg klarte å få sydd 30 turbaner og er super stolt over mottakelsen blusene fikk. Tusen takk takk KUN noen få igjen.

12. April satt jeg og min vakre vennine Ingrid på flyet til Oslo. Solen skinte . Stemningen var på topp. Vi skulle ha denne dagen til å bare kose oss. Vi gikk og vi gikk . Bodde på den vakreste plassen med himmelseng og greier. Sjekk ut hotel kjeden Guldsmeden vist du skal til Oslo. Anbefales virkelig.

Vi fant også en helt magisk bruktbutikk på grunnerløkka INVENTARIUM og skatter ble med hjem. Kvelden rigga vi oss i himmelsengen med ansiktsmasker på. Sikkelig jente kveld.


En melding detter inn på tlf min. Det er fra Guri ei nydelig dame jeg har blitt venn med gjennom Instagram. Guri er forresten journalist og direktør for et utrolig kult magasin Luxury Aficionados. Hun spurte om vi ville være med noe kjekt lørdag.Klart vi sier ja til vist det skulle passe. Det gjorde det så lørdag gikk vi mot hotel Clarion operaen rom 1001 i 17 grader og sol. Wow sier jeg bare dørene gikk opp og der stod Unni Akeland og Tove Taalesen Wow sier jeg igjen. For her var det masse vakre damer. Tove har jeg samarbeidet med tidligere med Turbanenene.Den gang hun var KLM ambassadør og reiste rundt i verden. Hadde hun mine turbaner i kofferten. Endelig fikk jeg gitt henne en ordentlig takknemlighets klem. Vi hørte Unni lese sine favoritt dikt. Vi fikk male på marsipankake i Unnis ånd. Bare lo og hadde det fint med de vakre damene.


Klokken gikk så alt for fort. Vi måtte komme oss opp til alopeciaforeningen. Vi løper opp Karl-Johan og vet dere denne helgen var det TURBANDAGEN i Oslo. Ikke til å tro tenker jeg. Møte Tove ei som var med på å sette turbanlove på karte. Turbandagen og nå alle de vakre damene som elsker turbanene mine.

Livet er herlig og viktig å gripe dagen, ta de sjanser vi får.

Hjemme igjen og vi forbereder kjole lansering. Bilder filmer må lages. Og idag nådde vi målet vårs ,om å også lansere våren/sommerens første kjole slipp.
Nydelige kjoler i Blockprint med gull detaljer.

Som passer alle vakre kropper. Til hverdag og fest.

Små kolleksjoner, Slow fashion ,designet av meg.

De fyker ut så skyndt deg inn vist du vil sikre deg en.

Håper du vil like dem like mye som jeg elsket å lage de til deg.

Nå om noen timer starter turnusen min som flyvertinne. Selv om disse dagene har vært litt hektiske sitter jeg igjen med en stor glede i hjerte mitt. Glede for å ha så mange vakre mennesker i livet mitt.

For selv om vi alle er ulike passer vi så godt sammen.


God helg❤️


Kjærleik Hege73 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page