top of page

Hei TURBANLOVE+SISTERS❤️

Så var det fredag igjen. Vet du i løpet av uken har jeg opplevd så mye. På søndag var jeg plutselig i Oslo. Jeg bor i Sandnes. På åpningen av Bjørg Thorhallsdottir sitt Destinasjon Glede. Masse latter , tårer , dans ja for noen vakre mennesker som var samlet. DestinasjonsGlede er en reise i seg selv og går over 7 moduler. Det er utrolig inntressant. Anbefaler dere virkelig til å søke det opp. Man får venner for livet❤️

Jeg hadde kjolene og de nye vintage Kantha jakkene med meg. Alt ble svært godt mottatt. Jeg blir så glad❤️ Drømmen er jo at TURBANLOVE+SISTERS ikke bare skal gi meg drømme jobben, men hjelpe de herlige menneskene som er med i prossessen økonomisk slik at de også får drømmene oppfylt❤️

Silvana som lager mine reels og tar bildene var også med. Vi var begge svært trøtte på mandag da resten av Vintage Kantha Jakkene skulle fotograferes.

Vi klarte det og bildene ble magisk fine. Silvana er utrolig dyktig i sitt fag. Og en jente jeg har blitt veldig glad i.

Så var det å jobbe på spreng for å få de lagt ut i nettbutikk. Nå er alle ute. Så fort deg inn å få deg en unik Vintage jakke til vår sommer som ingen andre har.


Ellers har jeg gått gjennom vare prøvene som jeg designet når jeg var i India. Rettet litt opp på de.Og noe er alt gått i produksjon.

Idag sluttet tvillingene tidlig på skolen. Da var det bare å ta på seg dressen og komme seg i akebakken.

Det er ikke ofte vi har snø her. Så varm kakao og barnelatter er en fin start på helgen❤️

En stor klem fra

Hege
327 views5 comments

Recent Posts

See All
bottom of page