top of page

Fredagsbloggen

Hei gjengen❤️


Det var en Hege med dårlig samvittighet som vinket avgårde guttene sine forrige fredag. De skulle på treningsleir til Bergen. Far ble med. Jeg har en utrolig snill mann, han holder orden i tallrekka her hos Turbanlove+Sisters og forstår dette med at vi må gripe de sjansene vi får. For jeg hadde nemlig blitt invitert på premieren på Bobleshowet til trioen , Bjørg Thorhallsdottir, Dora Thorhallsdottir & Tore Petterson i Oslo. Så Lørdag satt jeg på flyet sammen med Silvana . Silvana hadde fått i oppdrag om å lage filmsnutter fra denne kvelden. Ja jeg har fortalt dere tidligere at hun er flink. Og nå åpner Oslo øyene opp for henne. Så glad.

Vi kom oss frem til Lørenskog . Tenk at Se & Hør kom.

Fulgte litt ekstra med på hvem de knipset bilder av men må innrømme de var ukjente for meg. Sånn er det for ei dame på 52 år fra Sandnes. Følger ikke helt med. Spennende var det for jeg har aldri opplevd kjendisverdenen.

Jeg fikk meg billett rad 12 sete 12 kommer aldri til å glemme det tallet. Showet begynte og plutselig kjenner jeg at noen pikker meg på skulderen. Jeg snur meg , og der står Prinsesse Martha Louise . Hun lurte på om jeg kunne sette meg et sete inn slik at hun kunne sitte ved siden av MEG.

Jeg som vanligvis japper i ett sett fikk ikke frem et eneste ord. Gjorde bare det hun spurte om.

Og der satt jeg med prinsessen med min side og ikke nok med det. I en sang fra showet skulle vi opp å danse. Skulle også gi hverandre massasje . Og jeg fikk massasje fra Marthe. Hun sa : du er veldig stiv i skuldrene,ja jeg var helt Star Struck🙈🙈🙈


Jeg fortalte til Silvana at Prinssesen satt på siden av meg. Hun spurte om jeg sa hvem jeg var. Noen som ikke ble gjort da jeg mistet munn og mæle. Hun sa Hege hun har en kjole fra deg. Da du fortalte meg om det, sa du at en dag satt du ved siden av henne. Det gikk troll i ord . En kveld jeg aldri kommer til å glemme. Hadde på meg en kjole fra den nye kolleksjonen vårs som ble svært godt mottat. Så nå gleder jeg meg virkelig til å ønske dem velkommen til Norge.

Har alt begynnt å få forhåndsbestillinger på den. Så send meg gjerne en melding om du også vil stå på listen på lykkekjolen.

Vinket farvel til Oslo søndag. Vel hjemme gikk min eldste sønn Markus og meg ut å spiste middag . Lenge siden det bare har vært oss.

Rigget meg foran Tv og farmen kjendis. Finale. Så stolt over min venninne Bjørg som tok en andre plass. Wow. GRATULERER. Håper at hele Norge forstår at Du vakre har et hjerte av gull og en fantastisk evne til å se alle.


Olai har vært syk held uken. Så vi to har fått kost oss hjemme. Der jeg også jobber med TURBANLOVE. Så jeg har selvsagt vært pleier og business dame på en gang.

Nå venter en ny helg. På søndag er det ut å være flyvertinne igjen frem til torsdag. Det er glede og smil det og❤️

Husk Grip Dagen, ingen vet hva som venter deg❤️


Og ja BOBLESHOW får terningskast 6 så skynt deg inn og kjøp billett❤️


Kjærleik Hege


293 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page