top of page

Fredagsbloggen

Hei gjengen


For en uke!!. Jeg har også jobbet som flyvertinne siden sist. Lørdag startet med CranCanaria . Med enorme forsinkelser. Været. På Sola var det masse vind og glatte veier som gjorde at vi ikke kunne ta av. Crancanaria med sol og 25 grader. Store kontraster.

Kjenner savnet etter varme, sol, bølgesus. Hjalp lite å våkne opp søndags morgen tett i pappen og en rød nese akkurat som Norwegianflyet. Heldigvis hadde vi hvile dag.

Tilbake til Turbanlove. Her fikk jeg i oppdrag av å lage Turbaner til ei nydelig jente på 27 år. Må innrømme at det var lenge siden og at jeg har savnet det. Jeg fikk hjelpe henne til å finne sine turbaner i en svært vanskelig tid. Det er så givende å få bidra til en bedre og gladere hverdag i den tiden. Og mange tanker går rundt i hodet mitt der jeg sitter foran symaskinen.

Jeg er så heldig for å få være frisk. Så takknemlig.

Videre fikk jeg en tlf fra Bjørg Thorhallsdottir. Hun innviterte meg til premieren på Boble show, og premierefest etterpå. Kjolene får selvsagt være med.

Så da blir det ny tur til Oslo.

Er der noen som ønsker å treffe meg mens jeg er der? tar jeg gjerne en kaffi. Eller om dere har lyst å prøve kjoler?Dere er hjerteligvelkommen.


Så idag har jeg levert en vintage Kantha Herrejakke til selveste Morten Abel. Jakken er utrolig kul og designet av meg. Jeg var så redd den var for liten. Men nei da den passet perfekt . Nå er jeg bare spendt på hva som vil skje videre med jakken.


Så det er en gal glad Hege som trer inn i helgen med masse på argendaen.


God helg alle sammen og tusen takk for at du tok deg tid på å lese❤️


Kjærleik Hege

223 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page