top of page

Hei!

Nytt år og nye muligheter. En av tingene som står på min liste for 2024 er å ta dere med på hele reisen hos TURBANLOVE+SISTERS.


Dermed må jeg jo blogge litt for at dere skal bli litt mer kjent.

Jeg er Hege Eldholm 52 år. Gift og mamma til 3 herlige gutter. Er flyvertinne i Norwegian. Der har jeg jobbet i 20 år. For 10 år siden ble jeg tvillingsmamma og det var da eventyret startet.

Jeg fikk sydilla. Brukte mange timer foran symaskinen for å skape frem prinseklær til dem. En dag skulle vi på tur og favoritt lua min røyk. Da måtte jeg designe en ny. Jeg hadde noen tanker om hvordan den skulle se ut. Den måtte være praktisk. Gå fra sandkassen til en kul konsert var et must. Så da ble turbanen skapt. Alt var en hobby og jeg tenkte ikke så mye mer over det. Et bilde på Facebook skulle forandre alt. Bestillinger på den kom inn og jeg husker jeg var så stolt. Julegaven til meg selv i 2019 var nettbutikken. Da var den bare full av vakre turbaner. Jeg kalte den for TURBANLOVE. Nettopp fordi jeg har møtt mange vakre damer som av en eller annen grunn har mistet håret. Befunnet seg i en krise. Hjulpet de gjennom tiden med å lage hodeplagg som ikke forteller at man er syk. Prøvd så godt jeg kan å spre kjærlighet i hvert sting jeg la ned i turbanen.

2020 året da Korna kom. Jeg fikk plutselig hele min tilværelse snudd på hodet. Det som var trygt ble utrykt. Jeg måtte jobbe ut fra Gardermoen, ikke Stavanger. Være borte fra familien i dager i strekk. Jobben stod i fare. Hjelpe meg hva skulle skje vist den røyk. Jo jeg var jo flink å servere kaffi i turbulens. Men hva mer? Mine kreative sider ble hentet frem. Kontakter jeg aldri trodde det var mulig å finne. Var lette å finne. Alle ble jo tvunget til å tenke annerledes.

Så med små tips fra kjente og kjære traff jeg på vakre Diksha fra india. Og dermed fikk Turbanlove en søster. Mange søstre. Kjoler,Bluser,Jakker, og nå til Vår/Sommer Skjørte. Vi utvikler oss hele tiden. Men mottoet er som hos Norwegian. (det har jeg lånt med meg) Alle skal ha råd til vakre unike klær som man ikke ser overalt. Til en ok pris. Man skal spre kjærlighet til den som bærer dem , til de som lager dem, og til Moder Jord. Slowfashion.

Her er vi idag. og dette er kort fortalt om min reise.

Det er fredag snart helg. Søndag er farmen kjendis. Kanskje du ser en kjole fra TURBANLOVE+SISTERS der. KANSKJE!!!!!!!!

Håper dere vil følge reisen min vider.

God helg


Klem Hege491 visninger4 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

4 Kommentare


nina66
14. Jan.

Du imponerer med din kreativitet og styrke Hege.

Stå på - dette blir spennende fremover.

Masse lykkeønskninger fra en fornøyd kunde 💖🌸💖

Gefällt mir
hege182
23. Jan.
Antwort an

Tusen takk vakreste❤️en glede å høre❤️er her for deg🎈

Gefällt mir

karinlundeped
14. Jan.

Vakre kjole og jakker Hege god helg til dere alle

Karin

Gefällt mir
hege182
23. Jan.
Antwort an

Tusen takk vakre deg❤️

Gefällt mir
bottom of page